Agenda

Alle evenementen

Algemene praktische informatie

Museum van de Kelten
Place communale 1
B - 6800 Libramont
België

Tel./Fax : +32/(0)61 22 49 76

Openingsuren google maps

Laatst bericht

Het Keltisch verleden in feest op Libramont !

Libramont-Chevigny houd van het Keltische geschiedenis van de streek. Ambachtslieden, winkeliers, culturele en toeristische instellingen waaronder het Museum van de Kelten werken samen onder het naam van “het Keltische Libramont-Chevigny”. Samen, op zondag 10 september, tijdens de “Journées du Patrimoine”, hebben ze een groot Keltisch feest organiseren beslist. Voor meer informatie

Voor meer informatie...

Wegenwerken

Tussen 9/08 en 15/09, zijn er wegenwerken op de rotonde dichtbij het Museum. Een omleiding zal bij het Gemeente zetten. Toegangvoorstel met auto Ga naar de Lidl rotonde. Neem het « Sur le Chêne » straat. Daarna neem het tweede straat links. Rijd naar de gemeentehuis. Daar, zal U gemakelijk ons Museum vinden.

Voor meer informatie...

Wist U dat onze audiogids ook in het Nederlands is ? Zou U graag de actors die de stem hebben gedaan ontmoeten ? Woensdag 16 augustus, zullen ze in het Museum op 15u zijn.

Voor meer informatie...
Laatste berichten

Wist u dat?

Het Museum strijd dagelijkse tegen

“De Kelten waar vuil, wild, onwetend, ruziemakers, slechte krijgers, luidruchtig en ongedisciplineerd”. We hebben lange tijd neergekeken op de Kelten, omdat ze geen grote stenen gebouwen hebben neergezet en nagelaten, geen echt alfabet en ook geen eengemaakt Rijk kenden.

Voor meer informatie...

Onze sponsors en partners