Home Laast bericht > Het Musée des Celtes sluit zijn deuren… om in een betere versie van zichzelf te heropenen in 2021!
Het Musée des Celtes sluit zijn deuren… om in een betere versie van zichzelf te heropenen in 2021! photo

Het Musée des Celtes heeft 21 kaarsjes uitgeblazen en had een opknapbeurt nodig! Het museum sluit op 2 maart 2020 voor aanpassingswerken, en blijft waarschijnlijk gesloten tot ergens in het najaar van 2021.

De werken zijn nodig om het museum toegankelijk te maken voor mindervaliden en om het hele museumconcept te herdenken.

Ook tijdens de sluiting blijft het Musée des Celtes actief : Wij bieden een reeks evenementen aan rond de Keltische cultuur in de gemeente Libramont-Chevigny; die vind je terug in onze agenda.